banner

pentek info

PÉNTEKI INFÓ lényege

 

A megszokott hirdetési lapok által elért fogyasztók bár szeretik az állandóságot, kiszámíthatóságot, e mellett (azt megtartva) vágynak az újdonságra is. Ha éveken keresztül csak a megszokott kinézetű lapot kapják az olvasói számuk lassan, de biztosan fogyásnak indul. Az ilyen lapokban hirdetők ezt először észre sem veszik, majd fokozatosan azt tapasztalják, hogy kevesebb vásárló (érdeklődő) tér be hozzájuk, ami lassú, de biztos bevétel (profit) fogyást eredményez.

 

A médiának - amennyiben az hirdetői partnereit folyamatosan, jó színvonalon kívánja kiszolgálni - kötelessége ezeket a változásokat észrevenni és lekövetni. E stabil olvasói/vásárlói réteg megtartása mellett az is kötelessége, hogy az ebből a rétegből természetes módon elfogyó olvasókat újakkal pótolja, így új fizetőképes közönséget adjon a hirdetői számára.

 

Ez új termékkoncepciókat, fejlesztéseket igényel a média cég menedzsmentjétől. A DEEP Médiacsoportnál ezt a munkát folyamatosan végezzük. A felmérésekben megismert kettős cél (megszokott jelleg megtartása/új jelleg behozatala) érdekében fejlesztettük a VÁSÁRLÓKAT ERŐTELJESEBBEN az EDDIGIEKTŐL ELTÉRŐEN megszólító PÉNTEKI INFÓ kiadványt.

 

Amit az ÚJ ERŐTELJESEBB / NAGYOBB FEJLÉC, az egyedi NAGYOBB LAPMÉRET a konkurensektől eltérő PÉNTEKI MEGJELENÉS és ÚJ TERJESZTÉSI TERÜLET fejez ki.

Hírlevél

Oldalainkat 2 vendég és 0 tag böngészi